+31 6 24928823 info@drive2you.nl

Vragen over onze Scooter | Bromfiets Rijbewijs rijlessen?

 

Neem hier contact met ons op

 

Scooterrijbewijs in 1 dag!

Wil jij binnen korte tijd je scooter rijbewijs halen zodat je snel de weg op kunt? Wil jij op een slimme manier les krijgen waardoor het niet meer nodig is om week in, week uit te lessen? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij gaan jou namelijk helpen met het halen van je scooter rijbewijs in 1 dag.

Onze enthousiaste instructeurs hebben jarenlange ervaring met het geven van scooter lessen. Door goed te kijken waar verbetering mogelijk is, lukt het om in een vroeg stadium grote stappen te maken. Dat zorgt ervoor dat je aanzienlijk minder tijd kwijt bent aan de lessen en eerder klaar bent om voor het examen te gaan.  

Wat je van ons kunt verwachten

We hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie geïnvesteerd in het ontwikkelen van de meest effectieve scooter rijles. Hierdoor is het ook gelukt om mensen te helpen goedkoper dan ooit hun bromfietsbewijs te halen. Doordat er minder lessen nodig zijn, hoeven wij je minder lang te trainen. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop geld.

Momenteel zijn we daardoor een van de goedkoopste adressen van de Randstad en omgeving om je bromfietsbewijs te halen. Dat terwijl kwaliteit altijd op de eerste plek staat. We vinden niets zo belangrijk als onze kwalitatieve reputatie. We doen er daarom alles aan om onze leerlingen te laten zien waarom zoveel mensen voor ons kiezen.

 Hoe het halen van je bromfietsbewijs in 1 dag er precies uit ziet

Nu ben je vast benieuwd hoe zo’n dag vol praktijk- en theorielessen er precies uitziet. Want hoe is het mogelijk om in 1 dag je bromfietsbewijs te halen? Zit er een addertje onder het gras?

Het grote verschil zit hem in de manier waarop we over het bromfietsbewijs denken. Veel van wat je moet weten, is in een dag te leren. Hoe meer we echter de lessen en kennis verspreiden, hoe lastiger het is om alles te onthouden. Door zoveel mogelijk te bundelen, zit het meeste nog in je hoofd als je met de examens van start gaat!

Als je jouw theorie-examen gehaald hebt, welke je vanaf je 15,5 levensjaar al mag halen, kun je bij ons terecht voor je praktijklessen. We bespreken de meest uiteenlopende situaties maar herhalen ook weer de theorie. Denk aan verkeersborden en standaardsituaties.

 Hebben we alle belangrijke onderdelen doorlopen? Dan ben je klaar om het praktijkexamen bij het CBR af te nemen. En doordat alles nog vers in je achterhoofd zit, zijn wij er zeker van dat de kans van slagen enorm is!

9 + 8 =

Call Now Button