+31 6 24928823 info@drive2you.nl

Drive2you

Rijlessen in Automaat

Rijlessen in automaat in Utrecht?

Voor de start van je rijopleiding ga je een proefrijles doen. Deze is vrijblijvend en  verplicht je tot niks. Hierdoor maak je eerst kennis met je rijinstructeur en als zijn manier van rijles geven je bevalt. Door de proefles krijgt de instructeur een eerste indruk, maar jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen.

Op basis van de proefrijles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Letop het is  een inschatting.  Je kunt er meer of minder nodig hebben.

Bij Drive2you Rijopleiding kan je meteen beginnen, ook als je 16,5 jaar oud bent mag je al rijlessen volgen!

Kies een automaat rijlespakket dat bij je past

Wij bieden 3 verschillende automaat lespakketten. Ook kan je een losse les nemen voor €50,- euro. Tijdens een proefles adviseren wij je over het juiste pakket voor jou.

Wat voor ons belangrijk is bij Drive2you

Rijopleiding op maat

Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben faalangst. Een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen dat bij je past!

Ervaren Rijinstructeurs

Rijschool Drive2you werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleidingen moet je dan ook bij Rijschool Drive2you zijn.

Start vanaf 16.5 jaar

Rijschool Drive2you geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud. Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Scherp Geprijsd

Rijden is leuk en je wilt natuurlijk zo snel mogelijk zelf de weg op om je ouders, broers, zussen en natuurlijk vrienden rond te rijden. Wij zorgen er voor dat het voor elkaar komt

“Wij rijden in Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, IJsselstein, Maarssen, Maarssenbroek, Maartendijk, Montfoort, Harmelen, Houten, Bilthoven en de Bilt.  In onze vaste lesauto, de vertrouwde grijze Golf 7, en een vertrouwde instructeur zorgen we ervoor dat je snel je rijbewijs op zak hebt.

Onze Lespakketen

Een rijschool waarmee je op weg kan

Vertrouwd in de auto

Woon je in Utrecht of omgeving Utrecht en wil je snel en comfortabel je rijbewijs halen?
Rijschool Drive2you staat voor je klaar. Wij kennen de beste routes in rondom Utrecht om je snel klaar te stomen voor het eindexamen. Met onze 15 jaar ervaring zijn we in staat elke leerling aan het felbegeerde roze kaartje te helpen.

Waarom wij professioneel zijn:

N

Al 15 jaar ervaring.

N

Professionele rijinstructeur.

N

Faalangst gecertificeerd.

Waar wacht je nog op?

Neem contact

met ons op

En voor je het weet is je rijbewijs binnen en kan je zelfstandig met de auto op stap!

+31 6 24928823
Agilioweg 4, 3453 JH - Utrecht, Netherlands
info@drive2you.nl

8 + 14 =

Drive2You

Rijschool Utrecht en de Meern

VOLG ONS OP 

Call Now Button