+31 6 24928823 info@drive2you.nl

Rijles op maat

Iedereen heeft z’n eigen leertraject. Onze rijlesinstructeurs zijn getraind je de begeleiding te geven die je nodig hebt. We helpen snelle leerlingen, maar ook mensen die extra begeleiding nodig hebben.

Voor ons is een tevreden geslaagde leerling het belangrijkste. Daarom bieden we spoed rijlestrajecten aan, en zijn we ook faalangst gecertificeerd. Daarbij helpen we leerlingen vanaf 16.5, maar ook mensen die op latere leeftijd hun rijbewijs willen halen. Op die manier kunnen we aan ieders persoonlijke behoeften voldoen. Daarbij rijden we uitsluitend met nieuwe auto’s zodat jullie goed voorbereid op weg gaan.

Geslaagde leerling bij drive2you rijschool in Utrecht

Snel je rijbewijs nodig?

Haast? Met ons spoedtraject kan je al binnen 7, 14 of 30 dagen de weg op! Neem direct contact met ons op om je de rijlessen en eindexamen in te plannen.

Haal je E-rijbewijs

Rijd je vaak met een zware kar? Maak dit mogelijk door bij ons een E-rijbewijs te halen. Een BE rijbewijs is nodig wanneer het voertuig en de aanhanger samen meer dan 3500 kilo zijn. Bij drive2you kan je binnen 1 dag je E achter je B halen!

Deze rijschool biedt service aan tieners, mensen die voor het eerst rijden, oudere leerlingen en bestaande rijders met een verlopen rijbewijs

%

Ervaring

%

Veilig rijden

%

Instructie

Begin vanuit je luie stoel

Neem contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer of plan je gratis proefles. Vervolgens zullen we samen het juiste rijles pakket voor jou bepalen.

Geslaagde leerling drive2you rijschool De Meern, Utrecht

Drive2You

Rijschool Utrecht en de Meern

VOLG ONS OP